37ste concertseizoen 2023-2024 🎶

Met trots stellen wij ons 37ste concertseizoen voor met vooraanstaande musici op het programma. Stuur ons een e-mail via concerten@millegemranst.be dan houden we u op de hoogte van de toekomstige concerten in Millegem.

zaterdag 11 november 2023, 20u
→ pianoduo Symbiosis

Onze voorstelling heet Clair-Obscur, een voorstelling over licht en donker, kracht en kwetsbaarheid, verwoord in pianostukken van onder meer Schubert en Debussy.
Ze worden afgewisseld met enkele nummers uit ‘onze tijd’ die stuk voor stuk een gevoelige snaar raken.
programmaboekje

zondag 7 januari 2024, namiddag
→ Nieuwjaarsconcert door Waelrant

(buiten abonnement)
We nodigen u uit op ons Nieuwjaarsconcert op zondag 7 januari 2024 om 15:00 uur. Binnenkort meer details over het programma van dit optreden.

zaterdag 16 maart 2024, 20u
→ Duo Como, gitaar en accordeon

Duo Como pakt uit met een knapperig klassiek programma. Deze keer gaan Emma en Sebastian op zoek naar hun eigen taal binnen de rijkdom van het klassieke repertorium. Naast de zoete zomerse sferen van hun eerste programma ‘Douce Joie’, breiden ze nu hun kleurenpalet op gitaar en accordeon uit met genieën zoals Vivaldi, Saint-Saens, Rodrigo, Bach, Glass etc. Steeds bruisend, verfrissend en verrassend weet dit unieke duo je onder te dompelen in een nieuwe klankwereld.

zaterdag 27 april 2024, 20u
→ Dear Eve, 2 mezzo-sopranen en piano

De alten Lieve en Eva (Dear Eve) nemen u samen met pianist Govaart mee op een reis rond de Britse eilanden. Het programma dat zij brengen bestaat uit folksongs en liederen uit de rijke eilandtraditie.
Laat u meevoeren tot in de diepste kern van de Britse ziel, van Loch Lomond tot The cliffs of Dover.

 

Koop je tickets via onze webwinkel